Надрукувати
Перегляди: 1169

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО продовжує тримати на контролі хід опалювального сезону в Сумах.

Про це очільник міста заявив під час ранкової апаратної наради. Спершу міський голова подякував всім, хто допоміг вирішити проблему з подачею теплоносія для споживачів Дирекції «Котельня Північного промвузла».

Потому Олександр Лисенко поцікавився у представників теплопостачальних організацій, чи не виникало проблем із підключенням опалення і чи всі школи нині з теплом. Керівник Дирекції «Котельня Північного промвузла» Микола ЖОВТОБРЮХ повідомив, що ввечері в четвер вони отримали газ, а пообідні в п’ятницю почали подавати теплоносій споживачам. Відповідні роботи тепловики та обслуговуючі організації проводили і на вихідних. За словами Миколи Жовтобрюха, на сьогодні майже всі споживачі з теплом. Залишилось близько 15 будинків, де виникли проблеми з розповітрюванням системи.

Заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ також повідомила, що теплопостачальна організація перепідключила бюджетні установи на Котельню Північного промвузла і наразі остання забезпечує їх усіх теплом. В окремих випадках проблемні питання вирішуються за звернення керівників закладів.

Начальник управління освіти і науки Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО повідомила, що у всіх закладах загальної середньої освіти температурний режим витримано. Виникали деякі проблеми зі школою № 22, але на ранок сьогоднішнього дня все вирішено.

Міський голова Олександр Лисенко наголосив, що дане питання він і надалі триматиме на контролі допоки всі без винятку будинки та заклади соціальної–гуманітарної сфери не будуть з опаленням. Разом із тим очільник Сум зазначив, що необхідно розглянути можливість оренди Сумською міською радою Котельні Північного промвузла, адже це допоможе.