007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО доручив комунальним підприємствам та обслуговуючим організаціям бути готовими роботи в зимовий період.

Це питання очільник міста порушив під час щопонеділкової апаратної наради.

За словами головного інженера КП «Шляхрембуд» Ігоря СИДОРЕНКА, на сьогодні комунальне підприємство заготовило близько двох тисяч тонн піщано-сольової суміші, частково переобладнали для зими і техніку. Також Ігор Сидоренко зазначив, що незабаром очікують прибуття вагонів із гранвідсівом.

Директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО повідомив про те, що до зими готові й усі обслуговуючі організації. Посадовець доповів, що кожна із них забезпечена технікою та відповідними матеріалами.

Та Олександр Лисенко все ж акцентував увагу на тому, що в період ожеледиць першочергово потрібно посипати тротуари, під’їзні шляхи до будинків, дороги у дворах, біля зупинок.

А відтак керманич міста дав своєму профільному заступнику Олександру ЖУРБІ наступне доручення: «Потрібно подбати заздалегідь про те, аби не залишилось таких ділянок, які б не чистились від снігу та не посипались».