004.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО на початку щопонеділкової апаратної наради доручив директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ до п’ятниці, 21 грудня, завершити ремонт даху у буд. № 165/10 по вул. Г. Кондратьєва.

«Торік зробили такий же ремонт у будинках № 8 і № 9 військового містечка, і все було гаразд. У нинішньому виділили 1,2 млн грн. на ремонт цієї покрівлі. Того, що відбулось у процесі виконанні робіт, не повинно бути. Приношу вибачення мешканцям будинку за працівників департаменту інфраструктури міста, які неналежним чином виконали свої обов’язки», – зазначив очільник міста і зажадав від Григорія Яременка пояснень щодо ситуації.

Останній повідомив, що були проблеми з постачанням матеріалів, наразі питання вирішене, по 1-му під’їзду залишилось виконати 80% обсягу робіт, по 2, 3-му – 50%, і підрядник розраховує завершити ремонт до п’ятниці.

Олександр Лисенко наказав Григорію Яременку надати ще й письмові пояснення щодо того, чому затримався ремонт даху, та оголосив, що очільник департаменту та його підлеглий, який відповідав за проведення робіт, отримають догани. У випадку, якщо ремонт покрівлі у п’ятницю, 21 грудня, о 16:00не буде завершений, ці посадовці отримають по ще одній догані.