0010.jpg

КП «Шляхрембуд» готове, як тільки дозволять погодні умови, почати ямковий і поточний ремонти доріг.

Про це повідомив директор цього комунального підприємства Олександр ВЕГЕРА під час апаратної наради.

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО зазначив, що за тиждень має встановитись сприятлива для ремонту доріг погода і КП «Шляхрембуд» має бути готове негайно вийти на роботи.

«Стан наших доріг не такий проблемний, як минулого року, але є ділянки, що знаходяться в незадовільному стані, і де потрібно швидко та якісно ліквідувати ямковість і вибоїни на дорогах. Тож, як тільки погодні умови дозволятимуть, маємо всі сили скерувати на ремонти доріг», – наголосив він.

У свою чергу директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера повідомив, що комунальне підприємство готове приступити до ремонтних робіт сумських доріг.

«До початку ремонтних робіт доріг асфальтні заводи готові в повному обсязі. Від сьогодні настає термін підписання договорів на виконання поточного ремонту. Протягом чотирьох днів ми їх укладемо, – констатував посадовець. – Що стосується наявності матеріалів, то зазначу, що на перший місяць матеріалів (бітуму, гранвідсіву, щебню) на поточний ремонт і усунення ямковості у нас достатньо. Як тільки погодні умови дозволять, відразу приступимо до цих робіт».

Крім того, говорячи про очищення сумських доріг, Олександр Вегера зазначив, що наразі на автошляхах працюють вісім одиниць техніки, в основному на слизьких ділянках підйомів і перехресть міста. За необхідності кількість техніки збільшать.