006.jpg

Під час щопонеділкової апаратної наради міський голова Олександр ЛИСЕНКО наголосив на відповідальності структурних підрозділів за підготовку, проведення та контролі за проведенням загальноміського місячника з благоустрою.

«Всі спостерігають, що температурний режим дозволяє нам розпочати прибирання міста раніше, тому виконавчий комітет ухвалив рішення цьогоріч розпочати місячник благоустрою з 25 березня. У цьому рішенні є чітке закріплення кожної ділянки нашого міста, кожної території біля підприємств всіх форм власності. При цьому, ніхто нікому не забороняє до 25 числа розпочинати необхідні підготовчі роботи, це стосується і наших комунальних підприємств, і всіх сумських суб’єктів господарювання, – акцентував Олександр Лисенко. – Наголошую на відповідальності структурних підрозділів за підготовку, проведення та контроль за проведенням загальноміської толоки. У травні ми підіб’ємо підсумки, кожен підрозділ прозвітує. Тим, від кого безпосередньо залежить виконання даного завдання, буде надана дисциплінарна оцінка».

Окремо очільник Сум повідомив, що в середу, 20 березня, у міській раді проведуть загальну нараду щодо підготовки до початку місячника з благоустрою.