003.jpg

Під час апаратної наради міський голова Олександр ЛИСЕНКО доручив цього тижня запустити асфальтний завод й активно ремонтувати міські дороги.

«Погоді умови дозволяють приступити до проведення ремонту доріг. Тож, опрацьовуйте запуск асфальтного заводу вже на цьому тижні, і як тільки запрацює, розпочинаємо ремонтувати дороги. Звертаю увагу на ремонті дороги по вул. Іллінська. Ми починаємо ремонтувати від МакДональдзу, ПАТ «Укртелеком» й йдемо далі», – зазначив керманич міста.

Разом з тим, Олександр Лисенко нагадав, що відсьогодні, 25 березня, розпочинаєтеся загальноміський місячник з благоустрою та подякував усім небайдужим містянам, які вже долучатись до спільного прибирання та упорядкування зелених зон Сум.

«Хочу подякувати тим небайдужим сумчанам, хто вже почав наводити лад у місті, не чекаючи поки виїдуть на роботи з благоустрою представники підприємств, організацій, комунальних установ, а розпочали вже прибирати у своїх дворах, території поруч із домоволодіннями та вулиці міста», – сказав посадовець.