Надрукувати
Перегляди: 1576

З метою забезпечення належного санітарного стану міста та удосконалення системи поводження з відходами ТОВ «СЕРВІСРЕСУРС» розрахувало нові тарифи на послуги.

На сьогоднішній день товариство надає послуги за тимчасовими тарифами, які були визначені рішенням виконавчого комітету Сумської міської ради від 27.06.2018 № 341 «Про тарифи на послуги з вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів, що утворюються на території міста Суми товариству з обмеженою відповідальністю «СЕРВІСРЕСУРС».

Процедура зміни тарифу є нагальною потребою у зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати на 12 %, зростанням цін на запасні частини в 1,54 рази, шин в 2 рази. Пропоновані зміни збільшать розмір середнього планового тарифу по підприємству на 31 %. Також в розрахованому тарифі враховані нові норми накопичення з вивезення ТПВ для населення багатоквартирних житлових будинків та населення приватного сектору.

Періодичність надання послуг встановлена для мешканців багатоповерхових будинків – щоденно, для мешканців приватного сектору – 1 раз на тиждень.

Відшкодування затвердженим тарифом фактичної собівартості по підприємству складає 84%.

Тариф розраховано з урахуванням рентабельності: для населення – 0%, бюджетних установ – 12%, для інших споживачів – 45%.

Новий розмір тарифу розрахований відповідно до діючого законодавства України з дотриманням вимог постанов Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів».

Згідно з Порядком доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад, затвердженого наказом Мінрегіонбуду України від 30.07.2012 року № 390, ТОВ «СЕРВІСРЕСУРС» приймає зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб протягом 7 календарних днів з дня розміщення цього повідомлення за адресою: 40007, м. Суми, вул. Березовий гай, 3, тел. 64-09-88, ел. адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Тариф

Аналіз тарифу