004.jpg

На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 ТОВ «А-МУССОН» повідомляє мешканців міста про намір здійснити зміну тарифів на послугу зі збирання, вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів.

Зміни вартості послуг в першу чергу відбулися внаслідок зростанням вартості палива більш ніж на 11 % (27 грн. – в діючому тарифі, 30 грн. – в плановому тарифі), мастильних матеріалів – на 10%, мінімальної заробітної плати – на 12% (3723 грн. враховано в діючому тарифі, 4173 грн. – в плановому тарифі), розрахунку посадових окладів, вартості запасних частин, комплектуючих та ін., що є складовою витрат тарифу.

Фактичне відшкодування витрат підприємства на сьогоднішній день становить 83 %.

Розрахунок здійснений відповідно до проекту змін норм утворення побутових відходів.

Розмір середньозваженого планованого тарифу на послугу зі збирання, вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів збільшується на 40%.

Тариф розрахований з урахуванням рентабельності: для населення – 5 %, бюджетних установ – 12 %, для інших споживачів – 30 %.

Періодичності надання послуг встановлена для мешканців багатоповерхових будинків – щоденно та мешканців приватного сектору – один раз на тиждень.

Новий розмір тарифу розрахований відповідно до діючого законодавства України з дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів».

ТОВ «А-МУССОН» приймає зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб протягом 7 календарних днів з дня розміщення цього повідомлення за адресою: 40009, м. Суми, вул. Ярослава Мудрого,71, оф. 208, тел. (0542) 22-35-59, ел. адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Тариф

Струкутра тарифу