0010.jpg

Відділ «Служба 15-80» повідомляє жителям міста про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які виконуються сьогодні і вимагають відключення водопостачання.

Йдеться про будинки за адресами: пр-т М. Лушпи, 31, вул. І. Сірка, 35, вул. Г. Кондратьєва, 6, 143 (КП «Сумитеплоенргоцентраль» замінює труби для холодного та гарячого водопостачання), в них з 9:00 водопостачання відключено до завершення робіт; КП «Сумижилкомсервіс» замінює труби для холодного та гарячого водопостачання в будинках по вул. Л. Українки, 25, вул. Ковпака, 55 (з 9:00 водопостачання в будинках відключено до завершення робіт); ТОВ «КК Коменерго-Суми» замінює крани для холодного та гарячого водопостачання в квартирах будинку по вул. Робітнича, 67 (з 9:00 водопостачання в будинках відключено до завершення робіт); ТОВ «КК Сумитехнобудсервіс-Суми» замінює лічильники та стояки для холодного та гарячого водопостачання в будинках по вул. І. Сірка, 27, вул. Інтернаціоналістів, 22 (з 9:00 водопостачання в будинках відключено до завершення робіт).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.