005.jpg

Відділ «Служба 15-80» повідомляє жителям міста про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які виконуються сьогодні і вимагають відключення водопостачання.

Йдеться про будинки, де КП «Сумитеплоенргоцентраль» виконує роботи з установки лічильників для холодного та гарячого водопостачання (вул.Харківська, 25), заміни кранів для холодного та гарячого водопостачання (вул. І. Сірка, 35, вул. Харківська, 1, вул. Прокоф’єва, 22), заміни труб для холодного та гарячого водопостачання (вул. Харківська, 3/2, вул. Героїв Крут, 18). За вказаними адресами з 9:00 відключено водопостачання.

Окрім того ТОВ «КК Коменерго-Суми» замінює труби для холодного та гарячого водопостачання в квартирах будинку по вул. Котляревського, 1/1, а ТОВ «КК Сумитехнобудсервіс-Суми» замінює крани для холодного та гарячого водопостачання в квартирах будинку по вул. Прокоф’єва, 31.Тут теж з 9:00 відсутнє водопостачання.

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.