005.jpg

Щопонеділкову апаратну нараду перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО розпочав з розгляду питання щодо підготовки міста до опалювального сезону 2019–2020 роки.

За словами заступника директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надії ПОКУТНЬОЇ, все вирішується в робочому порядку, проблемних питань щодо підготовки міського господарства до опалювального періоду немає.

Тепловики співпрацюють з обслуговуючими організаціями міста, закладами освіти, аби розпочати наступний опалювальний сезон вчасно.

Керівник Дирекції «Котельня Північного промвузла» Микола ЖОВТОБРЮХ повідомив, що КППВ наразі проводить ремонтні роботи у відповідності до затверджених заходів. Він нагадав, що КППВ є підрозділом ПАТ «Сумське НВО», керівництво якого у своєму зверненні запевнило про вчасне подання теплоносія від початку опалювального сезону.

Також у звернені йшлось про необхідність переглянути та затвердити нові тарифи на теплову енергію та послуги з теплопостачання для підприємства. Всі необхідні матеріали та розрахунки на гарячу воду та теплопостачання наразі надані до департаменту інфраструктури міста.

«Регламенті роботи тривають, 25 вересня ми повинні отримати паспорт на закінчення об’єкту з підготовки до опалювального сезону. Наразі стоїть завдання до 1 серпня опрацювати нові тарифи», – додав Микола Жовтобрюх.

Разом з тим, заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Степан ПАК звертаючись до керівництва Дирекції «Котельня Північного промвузла» зауважив: «Ви маєте надати весь пакет документів для розрахунків, потім їх опрацює департамент інфраструктури міста, й далі ви подасте відповідний проект рішення до виконавчого комітету. Наголошую на дотримані регламенту роботи виконавчого комітету, який передбачає оприлюднення даного проекту за 20 днів».

Відтак, перший заступник міського голови Володимир Войтенко залишив дане питання на контролі та доручив департаменту інфраструктури міста пришвидшити опрацювання розрахунків й у четвер доповісти міському голові щодо стану справ, аби підготовка до опалювального сезону в цілому у місті проходила вчасно й вчасно подали теплоносій до осель сумчан.