004.jpg

У зв’язку з ремонтом дорожнього покриття, у суботу, 20 липня, ділянку проїжджої частини по вул. Іллінська на вісім годин закриють для проїзду транспорту.

Роботи на відрізку віл. вул. Садова – вул. Данила Галицького відбуватимуться з 10:00 до 18:00. Комунальний і приватний громадський транспорт у цей час курсуватиме за зміненими маршрутами.

Тролейбуси № 1, № 2, № 5 розвертатимуться на зупинці «Центральний ринок»; автобуси № 63, № 67 – від центру – вул. Іллінська – вул. Ярослава Мудрого – вул. Першотравнева – вул. Данила Галицького – вул. Іллінська – далі за маршрутом слідування; № 64 – до центру – вул. Чорновола – вул. Іллінська – вул. Данила Галицького – вул. Першотравнева – вул. Ярослава Мудрого – вул. Іллінська – далі за маршрутом слідування.

Приватний автотранспорт за напрямком вул. Роменська, вул. Білопільський шлях, вул. Косівщинська (у прямому та зворотньому напрямках) здійснюватимуть об'їзд за схемою: вул. Я. Мудрого – вул. Першотравнева – вул. Данила Галицького – вул. Іллінська – далі за маршрутом.

Курсування за зміненими маршрутами відбуватиметься без дотримання графіків руху.