001.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО тримає на особистому контролі процес підготовки житлового фонду міста до опалювального сезону.

Під час апаратної наради при міському голові заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ повідомила, що, в рамках підготовки цілісного майнового комплексу до опалювального сезону триває заміна теплових мереж, запірної арматури, продовжуються ремонтні роботи на обладнанні ТЕЦ.

Надія Покутня запевнила, що майновий комплекс, який обслуговує ТОВ «Сумитеплоенерго», вчасно увійде в опалювальний сезон і вже на сьогодні готовність складає 89,4%.

Видаються акти готовності до опалювального періоду по будинкам, які знаходяться в зоні обслуговування КППВ. Про це розповіла заступник директора Дирекції «Котельня Північного промвузла» Ірина РИБАЛЬЧЕНКО.

Окрім того, за її словами, на цьому тижні має вирішитись питання щодо реструктуризації боргів КППВ. Наразі готуються всі необхідні для цього документи до НАК «Нафтогаз України» та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Принагідно очільник Сум повідомив, що має сьогодні намір взяти участь в нараді з керівництвом АТ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання» з цього питання.