0010.jpg

Відділ «Служба 15-80» повідомляє жителям міста про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які виконуватимуться сьогодні і вимагатимуть відключення водопостачання.

Йдеться про будинки за адресами: вул. Харківська, 26/1 (ремонт труб гарячої води в квартирі), вул. Харківська, 8 (заміна рушникопідсушувача в квартирі), вул. Заливна, 31 (заміна лічильників холодної та гарячої води в квартирі), вул. Р. Атаманюка, 29 (заміна труб гарячої та холодної води в квартирі), вул. Л. Українки, 6 (заміна корінного крана холодної води в квартирі), вул. СКД, 36, вул. Глінки, 7, вул. Харківська, 58В, 33, 44, 54/1, вул. Інтернаціоналістів, 10 (заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул.СКД, 34 (заміна труб гарячої води в квартирі), вул. Івана Сірка, 25 (заміна стояків гарячої води в квартирі), вул. Пушкіна, 20 (заміна стояка холодної води в квартирі), вул. В. Чорновола, 55 (заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирі), вул. Ярослава Мудрого, 50 (заміна труб холодної та гарячої води в квартирі), вул. Холодногірська, 37 (заміна корінного крану холодної води в квартирі), вул. Холодногірська, 41 (ремонт труб холодної води в квартирі), вул. Горького, 25 (заміна кранів холодної та гарячої води в квартирі), вул. Рибалко, 4 (заміна труб холодної та гарячої води в квартирі та установка лічильників), пров. Л. Толстого, 1 (заміна стояка холодної води в квартирі).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.