Надрукувати
Перегляди: 1339

На засіданні виконавчого комітету керівники профільних структурних підрозділів звітували про готовність міських лікувальних та освітніх закладів до опалювального сезону.

За словами начальника управління освіти Антоніни ДАНИЛЬЧЕНКО, на заходи з підготовки навчальних закладів до опалювального сезону було передбачено 2 млн 950 тис. грн.

«На сьогодні усі заклади освіти підпорядковані управлінню освіти міської ради отримали акти готовності до опалювального періоду. У міський навчально-виборничий комбінат, було закуплено паливних брикетів на 160 тис. грн., облаштовано систему дистанційної передачі даних вузлів обліку природного газу в Піщанській і Верхньопіщанській школах», – сказала начальник управління освіти.

Цього року проведено капітальних ремонтів на 33 млн грн, ремонтні роботи стосовно збереження теплоенергії повністю виконано у 40 закладах освіти. Також за Програмою енергоефективності закладів бюджетної сфері, за останні чотири роки виконано повну термомодернізацію семи закладів освіти, ще семи – частково. На стадії завершення робіт з термомодернізації перебуває будівля школи № 22.

Щодо закладів охорони здоров'я в. о начальника відділу Олена ЧУМАЧЕНКО повідомила, – сім з восьми установ отримали акти готовності до роботи в опалювальний період.

«У міській клінічній лікарні № 4 проводяться роботи з перепідключення до централізованого опалення. Відповідно до плану роботи будуть завершені до 15 жовтня», – зауважила посадовиця.