005.jpg

КП «Міськводоканал» здійснить закупівлю послуг сторонніх організацій з періодичної повірки та обслуговування квартирних засобів обліку води, які є власністю фізичних осіб.

Відбір дозволить запобігти проявам корупції та розвитку добросовісної конкуренції, враховуючи вимоги законів України «Про здійснення державних закупівель» та «Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності».

 Щойно будуть відомі результати торгів та визначено переможця, КП «Міськводоканал» зможе виконувати всі покладені на нього обов'язки щодо здійснення періодичної повірки лічильників. Споживачам, які з 29 січня 2016 року добровільно здійснили повірку засобів обліку холодної води, комунальне підприємство компенсує затрачені кошти за наявними платіжними квитанціями (в рахунок майбутніх платежів за комунальні послуги з водопостачання та водовідведення).

Нагадаємо, 29 січня 2016 року набрала чинності постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 26.11.2015 р. № 2868 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) суб’єктам господарювання, які є виконавцями цих послуг». Згідно з постановою до структури тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення включені витрати на послуги з монтажу/демонтажу засобів обліку холодної води, в тому числі періодичної повірки.

Для мешканців приватного сектору Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повірка водомірів холодної води до структури тарифу не включена.

Споживачам, котрі вважають за необхідне укласти/переукласти договір з КП «Міськводоканал» необхідно звернутись до каб. № 4 (1-ий поверх підприємства) за адресою: вул. Білопільський шлях, 9. При собі необхідно мати копію паспорта та ідентифікаційного коду власника, а також копію довідки про склад родини з житлово-експлуатаційної організації.