Надрукувати
Перегляди: 1081

Під час щопонеділкової апаратної наради міський голова Олександр ЛИСЕНКО поцікавився роботою КП «Шляхрембуд» за минулий тиждень і наголосив директору підприємства на важливості дотримання температурного режиму при ремонті міських автошляхів.

Як повідомив Олександр ВЕГЕРА, минулого тижня підприємство працювало в посиленому режимі. На стадії завершення перебуває ремонт дороги по вул. Псільська. Цими вихідними завершили ремонт проїжджої частини по вул. Троїцька.

Олександр Лисенко звернув увагу директора підприємства на якість проведення ремонтних робіт та дотриманні температурного режиму при укладанні асфальту.

«Зараз будуть «золоті» дні, в які ще можна класти асфальт, але пильнуйте, – ремонтуйте дороги тільки за дотримання температурного режиму, тому що якість – це перш за все», – сказав посадовець.

Також минулого тижня тривали роботи з укладання нижнього шару асфальту на розворотному кільці в районі обласної дитячої клінічної лікарні. Цього тижня за наявності температурного режиму покладуть верхній шар асфальту.

Наразі дорожники розпочали ремонтувати дорогу по вул. Комсомольська, зокрема тривають підготовчі роботи по укладанню асфальтного покриття на вул. Космічна.

Міський очільник поцікавився й підготовкою підприємства до зими. За словами Олександра Вегери, техніка для прибирання снігу буде готова повністю до 15 жовтня.

«Для подолання ожеледиці на міських автошляхах ми вже завезли понад 300 тонн солі, і близько 4 тис. тонн гранвідсіву. Робота триває», – сказав директор КП «Шляхрембуд».