003.jpg

Сумська міська рада організовує проведення земельних торгів, які відбудуться 28 листопада.

Як повідомили у Департаменті забезпечення ресурсних платежів, на торги запропоновано дві земельні ділянки.

Перша розташована на вул. Засумська і має площу 0,2369 га. Її цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов`язаної з отаманням прибутку).

Друга ділянка має площу 1,8201 га і розташована по вул. Прикордонна. Її цільовим призначенням є розміщення та експлуатація основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою становить 4% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки (лот №1 - 181659,66 грн., лот №2 - 342693,89 грн.).

Для участі у торгах необхідно сплатити реєстраційний внесок у розмірі 920 грн. та гарантійний внесок - 5% стартового розміру річної плати за користування земельною ділянкою.

Обидві ділянки пропонуються у користування на 10 років.

Заяви на участь необхідно подати до 22 листопада.

Виконавець земельних торгів - Сумська регіональна філія державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» (вул. Петропавлівська, 86).

Детальніше