Надрукувати
Перегляди: 1912

ТОВ «Компослуги» розрахувало тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по житловому будинку № 27/1 по вулиці Прокоф’єва.

До цього підприємство працювало за тимчасовим тарифом, погодженим рішенням виконавчого комітету від 17 листопада 2015 року.

При розрахунку постійної вартості витримані вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року (№ 869)

«Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25 грудня 201року (№ 603) «Про затвердження Норм часу та матеріально-технічних ресурсів, норм обслуговування для робітників при утриманні будинків, споруд і прибудинкових територій».

Тарифом передбачено введення нових послуг: «Технічне обслуговування ліфтів, обслуговування систем диспетчеризації», «Вартість робіт з технічного обслуговування та поточного ремонту мереж електропостачання та електрообладнання», «Витрати на прибирання і вивезення снігу, посипання призначеної для проходу та проїзду частини прибудинкової території протиожеледними сумішами (зимове прибирання)», які передбачені постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року (№ 869).

У зв`язку з включенням до тарифу послуги щодо технічного обслуговування ліфтів, обслуговування систем диспетчеризації, відбулось його підвищення на 0,35 грн. (з 1,112 грн. до 1,462 грн. ).

Інші дві нові складові («Вартість робіт з технічного обслуговування та поточного ремонту мереж електропостачання та електрообладнання» та «Витрати на прибирання і вивезення снігу, посипання призначеної для проходу та проїзду частини прибудинкової території протиожеледними сумішами (зимове прибирання)») на вартість не вплинули, бо при розрахунку постійного тарифу відбувся перерозподіл у його структурі.

Упродовж 14 днів ТОВ «Компослуги» приймає пропозиції від мешканців будинку (40035, м. Суми, вул. Прокоф’єва, 14/3, офіс №1, тел.: 63-51-45).

Розрахунок тарифу.doc