005.jpg

Відділ «Служба 15-80» повідомляє жителям міста про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення водо- та теплопостачання.

Йдеться про будинки за адресами: вул. Заливна, 11, 13 (заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул. Р. Атаманюка, 59, 57, пр-т Курський, 135 ( заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул. Р. Атаманюка, 69 (заміна стояків холодної води в квартирі), вул. Лесі Українки, 4 (заміна рушникопідсушувача в квартирі), вул. Інтернаціоналістів, 10, 22, вул. Зеленко, 14 (заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул. С. Табали, 70/1 (заміна стояка гарячої води в квартирі), вул. Богуна, 1 (порив труби холодної води під підлогою), вул. Леваневського, 26, вул. Горького, 23 (заміна корінних кранів гарячої води в квартирах), пл. Горького, 5 (заміна рушникопідсушувача в квартирі), вул. Супруна, 10 (заміна радіатора опалення в квартирі), вул. Засумська,12, вул. Данила Галицького, 39 ( заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул. Іллінська, 51/1 (заміна рушникопідсушувача в квартирі).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.