004.jpg

До розчистки снігу в місті залучено більше 1200 фахівців комунальних підприємств та служб міста.

Про це повідомив перший заступинк міського голови Володимир ВОЙТЕНКО під час обласної відеоселекторної наради.

9 січня на вулицях обласного центру працює 48 одиниць техніки: грейдери, навантажувачі, піскорозтрушувачі, трактори, екскаватори, автовишки, підмітальна техніка тощо.

КП "Шляхрембуд" здійснює прибирання центральних вулиць міста, обслуговуючі житловий фонд організації розчищають закріплені за ними прибудинкові території, КП "Зеленбуд" - закріплені території скверів та парків, КП "Спецкомбінат" - територію кладовищ та під`їзні шляхи  до них, ТОВ "Сумитеплоенерго" - території поблизу ТЕЦ, ЦТП та КНС, КП "Міськводоканал" - території підкачуючих станцій та КНС. Відділ охорони здоров`я відповідає за прибирання снігу поблизу лікарень міста, управління підприємництва та споживчого ринку - території закріплені за суб`єктами господарювання.

Відділ "Служба 0-80" продовжує слідкувати за інформацією щодо задіяної до розчитки снігу в місті техніки та фахівців служб життєзабезпечення міста та реагувати на звернення сумчан.

За повідомленням Сумського гідрометцентру, вже з завтрашнього дня температура повітря буде підвищуватись, опадів не передбачається.