001.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста роботи, спрямовані на ремонти та придбання обладнання.

У КНП «Центральна міська клінічна лікарня» далі займались виготовленням проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт електромережі та на капітальні ремонти приміщення, де розміщуватиметься реабілітаційне відділення, та хірургічного відділення.

У КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» виконували поточні ремонти кабінету ендоскопії (вул. Троїцька, 28) та кабінету УЗД (вул. Троїцька, 28), проводили демонтажні роботи на другому поверсі лікарні (вул. Троїцька, 28) а також готували проєктно-кошторисну документацію на капітальні ремонти теплового пункту (вул. Івана Сірка, 3) та будівлі старого корпусу (вул. Троїцька, 28), готувались до капітального ремонту фасаду будівлі (вул. Троїцька, 28), займались придбанням обладнання.

У КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» готували проєктно-кошторисну документацію на капітальні ремонти 1–4 поверху жіночої консультації.