002.jpg

Департамент соціального захисту населення із середи, 18 березня, припиняє прийом громадян на період дії карантинних заходів.

Прийом документів здійснюватиметься поштою або через електронні сервіси.

Електронні адреси для направлення відповідних заяв чи повідомлень: з питань соціальних допомог та субсидій – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; з питань пільг – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; з питань соціального обслуговування осіб з інвалідністю та інших пільгових категорій населення – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Консультації можна отримати за телефонами:78-88-88, 78-71-20, 78-71-22, 78-71-23, (050)4078199, через сторінку департаменту у Facebook (Соціальний захист міста Суми).

Також громадяни можуть залишити свої письмові звернення у спеціальних скриньках, які розташовані при вході до адмінбудівлі (вул. Харківська, 35). Звернення спрямовувати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Департамент соціального захисту населення наголошує на тому, що попри карантинні заходи, виплата усіх видів державної соціальної допомоги, компенсацій, житлових субсидій та пільг здійснюватиметься своєчасно при надходженні фінансування