Надрукувати
Перегляди: 1376

Відділ охорони здоров’я інформує про проведені минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста роботи, спрямовані на ремонти та придбання обладнання.

У КНП «Центральна міська клінічна лікарня» виконували капітальний ремонт електромережі (заміна живлення рентгенівської установки від ввідно-розподільчого пункту); капітальний ремонт приміщень, де розміщуватимуться реабілітаційне відділення, хірургічне відділення та відділення невідкладної медичної допомоги; проводились роботи з утеплення фасаду.

У КНП «Клінічна лікарня № 5» виконували капітальний ремонт системи водопостачання поліклініки, водопостачання харчоблока (мережі гарячого водопостачання та внутрішні роботи); капітальний ремонт хірургічного корпусу (хірургічне відділення № 1 та хірургічне відділення № 3), господарської споруди № 4, покрівлі та приміщення дезкамери-прачки й приміщень поліклініки; капітальний ремонт приміщень на п’ятому поверсі та хірургічного корпусу № 1 для організації надання медичної допомоги хворим з підозрою на гостру респіраторну хворобу спричинену COVID-19; уклали договір на придбання персонального комп'ютера в комплекті.
Вирішували організаційні питання щодо придбання телекерованого рентгенодіагностичного комплексу на три робочих місця та апаратів штучної вентиляції легень; займались закупівлею кисневих концентраторів.

У КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» виконали поточні ремонти внутрішніх приміщень кабінету ендоскопії та каналізаційної системи (вул. Троїцька, 28); виконувався капітальний ремонт приміщень на другому поверсі (вул. Троїцька, 28); розробляли проєктно-кошторисну документацію на капітальні ремонти теплового пункту в підвальному поверсі (вул. Івана Сірка, 3) та водолікувального двоповерхового корпусу (вул. Троїцька, 28); уклали угоду на придбання ендоскопічної системи з фібробронхоскопом та проведення капітального ремонту переходу між будівлями старого та нового корпусів (вул. Троїцька, 28); очікується поставка апарату штучної вентиляції легень загального призначення для інтенсивної терапії. Також уклали договори на придбання електрохірургічного апарату, електро-радіохірургічного апарату Dr. Oppel ST-501, дриля електричного медичного «БІОМЕД» BJZ-1, стельового підйомника GH1 175кг, медичного аспіратора, наркозно-дихальних апаратів Practice 3200 та Practice 3700, мобільного хірургічного світильника LEDTECH 3000M, двокупольного стельового хірургічного світильника LEDTECH 5050, стельового хірургічного світильника LEDTECH 5000, операційного стола XH900B, електричного операційного стола XH900A з ортопедичною приставкою.

У КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» вирішували організаційні питання проведення капітального ремонту 1–4 поверху жіночої консультації, систем водопостачання, електрозабезпечення та технічного переоснащення систем пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та пожежного спостереження першого поверху жіночої консультації і акушерського відділення.

У КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» продовжували поточний ремонт приміщень амбулаторії № 2 (вул. Привокзальна, 3 А).