006.jpg

Члени виконавчого комітету затвердили рішення «Про призначення ТОВ «СНД-Автотранс» тимчасовим виконавцем пасажирських перевезень на маршруті № 8 «Василівка – Тополянська».

Дане рішення було прийнято у зв’язку з достроковим розірванням договору про організацію перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у Сумах з фізичною особою-підприємцем Тетяною МАСЮК, враховуючи нагальну потребу в перевезенні пасажирів підприємств, установ та організацій, що забезпечують життєдіяльність міста та обмежень по кількості пасажирів у транспортних засобах, з метою надання якісних та безперебійних послуг мешканцям міста у сфері пасажирських перевезень відповідно до чинного законодавства.

Рішення діятиме до моменту проведення конкурсу на перевезення пасажирів по даному маршруту.

Принагідно начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО повідомив, що автобуси курсуватимуть вже відзавтра, 1 травня. На час дії карантину перевезення здійснюватимуть дві одиниці транспорту даного виконавця пасажирських перевезень, після закінчення протиепідемічних заходів їх кількість збільшиться до п’яти, згідно з паспортом маршруту.

Також члени виконавчого комітету скорегували своє рішення від 22 березня 2020 року № 163 «Про організацію перевезення пасажирів на постійних міських радіальних автобусних маршрутах в м. Суми», змінивши кількість транспорту на окремих маршрутах та запровадивши кілька нових.