0012.jpg

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства будує в дворах сумських багатоповерхівок сучасні дитячі та спортивні майданчики.

Впродовж травня по місту з’явиться вісім дитячих майданчиків (вул. Прокоф’єва, 12, 35, 37, вул. Данила Галицького, 180, вул. Зарічна, 9/1, вул. Івана Сірка, 41, вул. Героїв Крут, 40, вул. Інтернаціоналістів, 25) і три спортивних (біля школи № 23, вул. Кринична, 6, вул. Заливна, 39).

Роботи виконуються у відповідності до заявок депутатів міської ради, котрі спрямували на це кошти бюджету Сумської міської ОТГ, що передбачені на виконання виборчих програм і доручень виборців. На більшості об’єктів вони вже завершені або завершуються. 22 травня такі мають повністю бути виконані.

«За останні два роки по місту встановили понад 150 дитячих і спортивних майданчиків, але звернення від сумчан із відповідним проханням надходять і далі: десь необхідний майданчик біля новобудови, десь прийшов час замінити старий... Дуже добре, що цього року депутати активно долучились до цього процесу та ухвалили рішення спрямувати частину так званих депутатських коштів на те, аби у Сумах з’явилось ще більше місць, де сумчани, насамперед найменші, могли б проводити своє дозвілля», – прокоментував міський голова Олександр ЛИСЕНКО.