006.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про проведені минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста роботи, спрямовані на ремонти та придбання обладнання.

У КНП «Центральна міська клінічна лікарня» проводили капітальний ремонт приміщень, де розміщуватиметься реабілітаційне відділення.

Разом із тим, розробляли проєктно-кошторисну документацію щодо заміни ліфта лікувального корпусу №1.

У КНП «Клінічна лікарня № 4» виконували капітальний ремонт приміщень неврологічного відділення (вул. Металургів, 38).

У КНП «Клінічна лікарня № 5» виконували капітальний ремонт хірургічного корпусу (хірургічне відділення № 1 та хірургічне відділення № 3); приміщень на першому та п’ятому поверсі та хірургічного корпусу № 1 для організації надання медичної допомоги хворим з підозрою на гостру респіраторну хворобу спричинену COVID-19.

У КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» завершують роботи з проведення капітального ремонту переходу між будівлями старого та нового корпусів (вул. Троїцька, 28), фасаду КДВ №2.

Виконували капітальний ремонт приміщень на другому поверсі.

Розробляли проєктно-кошторисну документацію на проведення капітального ремонту теплового пункту в підвальному поверсі (вул. Івана Сірка, 3), водолікувального двоповерхового корпусу (вул. Троїцька, 28).

Проєктно-кошторисна документація на ремонт приміщень другого та третього поверхів в будівлі стаціонару (вул. Троїцька, 28) наразі проходить експертизу.

Розпочали роботи з поточного ремонту системи централізованої подачі кисню в новому корпусі (вул. Троїцька, 28).

Уклали договори на поставку підставок для стерилізаційних коробок та столика медичного, холодильника лабораторного з морозильною камерою, Модульний монітор пацієнта Q5, пульсоксиметра M800, модуля капнографії BLT бокового потоку, автоматизованого зовнішнього дефібрилятора PRIMEDIC HeartSavePAD, неінвазивної системи вентиляції BІPAPST30DS-8, матраца проти пролежневого модель Н-2, відеобронхоскопа В41 (в комплекті зі стійкою та набором інструментів), газоаналізатора крові з можливістю визначення електролітів, глюкози та лактату (Prime CCS повної комплектації), ректоскопа дитячого, стерилізатора повітряного.
У КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» розпочали капітальний ремонт першого поверху жіночої консультації.

Виконували капітальні ремонти другого, третього та четвертого поверху жіночої консультації, систем водопостачання, електрозабезпечення, опалення 3–4 поверху жіночої консультації, технічного переоснащення систем пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та пожежного спостереження жіночої консультації.