002.jpg

Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 130 від 5 червня 2018 року, рішення виконавчого комітету від 3 червня 2020 року № 293 обслуговуючі організації інформують споживачів про намір здійснити зміну вартості своїх послуг.

Підставами для зміни діючого тарифу є зменшення вартості бензину та загальновиробничих витрат.

Тариф ТОВ «А-Муссон» розраховано з урахуванням рентабельності: для населення – 0%, бюджетних установ – 5%, для інших споживачів – 5%.

Періодичність надання послуг встановлена для мешканців багатоповерхових будинків – щоденно, для мешканців приватного сектору –  раз на тиждень.

Новий розмір тарифу розрахований у відповідності до діючого законодавства України, з дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 року № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів».

ТОВ «А-Муссон» приймає зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб протягом семи календарних днів за адресою: 40004, м. Суми, вул. Леваневського, 10/1, оф. 27, тел. (0542)77-57-71, ел. адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Тариф ТОВ «Сервісресурс» розраховано з урахуванням рентабельності: для населення – 0%, для бюджетних установ – 12%, для інших споживачів – 45%.

Періодичності надання послуг встановлена для мешканців багатоповерхових будинків – щоденно, для мешканців приватного сектору –  раз на тиждень.

Відшкодування затвердженим тарифом фактичної собівартості по підприємству складає 84%.

ТОВ «Сервісресурс» приймає зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб протягом семи календарних днів за адресою: 40007, м. Суми, вул. Березовий гай, 3, тел. 64-11-88, ел. адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Рівень відшкодування витрат тарифом КП «Сумижилкомсервіс» на даний час складає – 80%.

Плановий обсяг захоронення побутових відходів – 82025 тон. Собівартість захоронення (без ПДВ) тони побутових відходів – 143,67 грн. (31,03 грн./ м³).

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб щодо встановлення тарифу на надання послуги з захоронення побутових відходів в складі послуги з поводження з побутовими відходами в такому розмірі надсилати протягом семи календарних днів у письмовій формі на поштову адресу: КП «Сумижилкомсервіс», 40031, м. Суми, вул. Р. Атаманюка, 49А або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Структура тарифу ТОВ «А-МУССОН»
Структура тарифу ТОВ «СЕРВІСРЕСУРС»
Структура тарифу ТОВ «Сумижилкомсервіс»