002.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради повідомив, що наступного року розпочнеться будівництво закладу загальної середньої освіти в 12-му мікрорайоні.

Очільник Сум зазначив, що земельна ділянка під будівництво цього об’єкта виділена та доручив керівництву управління капітального будівництва та дорожнього господарства підготувати в поточному році відповідний проєкт із тим, щоб подати його на розгляд Державного фонду регіонального розвитку

«Починайте займатись цим питанням, бо нам уже в цьому році потрібен проєкт, аби подати його до Державного фонду регіонального розвитку і наступного року розпочати будівництво, щоб покласти край наклепам, як це було з дитячим садочком. Колись казали, що дитсадок у 12-му мікрорайоні не будуватиметься, а наразі вже закінчується зведення третього поверху, після чого буде зроблено перекриття, щоб взимку займатись внутрішніми роботами. В наступному році в нас буде в 12-му мікрорайоні дитячий садок. Буде в 12-му мікрорайоні й школа», – сказав Олександр Лисенко.

Також він повідомив, що керівництво міста планує подати до ДФРР проєкт реконструкції школи № 4. Місто готове до співфінасування робіт.