Надрукувати
Перегляди: 1078

Відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг запрошує суб’єктів господарювання для здійснення тимчасового перевезення пасажирів за міськими маршрутами № 14 «Тімірязівка – Залізничний вокзал» та № 25 «Добровільна – Інтернаціоналістів».

«Ми звертаємося до всіх перевізників і не тільки перевізників, усіх підприємців, які мають відповідні можливості, транспортні засоби, щоб виконувати перевезення на міських маршрутах у нашому місті, будь ласка, звертайтесь. Це стосується не лише перевізників Сум, а й області та України. Ми готові до співпраці, аби на цих маршрутах здійснювалися перевезення», – зазначив начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО.

Охочі здійснювати за зазначеними маршрутами тимчасові перевезення (до проведення конкурсу) мають подати на ім’я Сумського міського голови відповідне звернення, додавши до нього копію технічних паспортів транспортних засобів ікопію ліцензії, яка дає право здійснювати пасажирські перевезення.

Детальну інформацію можна отримати за тел.: 70-06-67, 70-06-68 або за допомогою е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..