0010.jpg

Під час апаратної наради міський голова Олександр ЛИСЕНКО доручив департаменту інфраструктури міста та обслуговуючим організаціям за два дні привести територію міста та двори багатоповерхівок до належного санітарного стану.

Очільник Сум звернув увагу директора департаменту інфраструктури міста Олександра ЖУРБИ на очищення зупинок громадського транспорту, тротуарів, центру міста, парків та скверів.

«Йде потепління, змінюється температура, ви бачили брудний сніг на узбіччях доріг, його не повинно бути. Той сніг, який лежить у валках – на зупинках, на дорогах, все треба вивезти. Через два дні я повернусь із відрядження і хочу бачити результат, щоб вздовж доріг не було брил брудного снігу», – зауважив міський голова.

Олександр Лисенко наголосив на обов'язковому приведенні міста до ладу в дводенний термін і повідомив про проведення перевірки виконання доручення цієї середи.

За цей час працівники департаменту, обслуговуючі організації та відповідальні структурні підрозділи мають посилити роботу в напрямку приведення міста до належного санітарного стану.