007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради наголосив на тому, що міська влада вимагає від приватних перевізників конкретних результатів покращення роботи.

Начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО повідомив, що, на виконання доручення міського голови, протягом місяця відділ здійснював щоденний моніторинг випуску приватного транспорту а також контролював дотримання графіків руху в денний і вечірній час, роботу GPS-приладів.

За результатами перевірок складались акти, які направлялись перевізникам для усунення недоліків, але частина перевізників ці вимоги проігнорувала.

«ФОП Масюк Т. О. та ПП «Запорожець О В» не відреагували на вказані недоліки щодо роботи у вечірній час та відновлення роботи GPS-приладів. Також це стосується деяких мапршрутів ТОВ «Сумипастранс». На всі зауваження направлені попередження про розрив договорів у разі невиконання вимог», – сказав Сергій Яковенко.

Керівник Сум підтримав позицію відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг і доручив надалі жорстко контролювати роботу приватного громадського транспорту та вживати відповідних заходів реагування.

«Правильна реакція, контролюємо, фіксуємо – і далі необхідно вчиняти відповідні дії. У перевізників уже є можливості налагодити свою роботу, але, якщо немає бажання, змушувати і вчити нікого не будемо. Ми казали місяць, що, будь ласка, дайте подивитися реальні результати: що зробили, як навели порядок», – наголосив очільник громади.