Надрукувати
Перегляди: 967

Управління архітектури та містобудування повідомляє про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту документа державного планування «Детальний план території по проспекту Курський для визначення планувальної структури розвитку північного промислового вузла у м. Суми (площею 22,0 га)».

Проєкт документа державного планування «Детальний план території по проспекту Курський для визначення планувальної структури розвитку північного промислового вузла у м. Суми (площею 22,0 га)» виконаний ПП «Фішер-Архітектори та Інженери» (головний архітектор проєкту – Сергій РИБАЧОК) на замовлення управління архітектури та містобудування.

Територія, охоплена детальним планом території, розташована поряд з північною межею міста Суми на виїзді з міста по пр. Курський на трасу Н-07. В детальному плані уточнено функціональне призначення території як виробнича, уточнено проєктну категорію вулиць Проєктна № 6 і вул. Проєктна № 7, транспортну мережу.

Передбачено розміщення нових виробничих потужностей підприємства машинобудівної та переробної промисловості IV класу шкідливості.

Громадське обговорення документів починається з 10 березня і триватиме 30 днів до 9 квітня. У цей період прижиматимуться зауваження та пропозиції до проєкту містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку. До 16 квітня управління архітектури та містобудування надасть відповіді на зауваження та пропозиції, а також підведе підсумки обговорення

Письмові зауваження і пропозицій надсилайте до організатора обговорення за адресою: 40000, Суми, вул. Воскресенська, 8А (e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

2 квітня заплановано провести громадські слухання за адресою: м. Суми, вул. Горького, 21, конференц-зала управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» (початок о 14:00)

Отримати більш детальну інформацію можна в управлінні архітектури та містобудування за вище зазначеною адресою: Ольга БОНДАРЕНКО, заступник начальника управління архітектури та містобудування, тел.: 70-01-02 та Олександр ФРОЛОВ, начальник відділу генерального плану та архітектурного планування управління архітектури та містобудування, тел.: 70-01-07.

Ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією можна на порталі Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України та сайті Департаменту захисту довкілля та енергетики обласної державної адміністрації .