Надрукувати
Перегляди: 736

КП «Міськводоканал» за рахунок інвестиційних програм здійснює низку заходів для економії енергоресурсів та підвищення надійності роботи обладнання.

Так, за інформацією начальника ремонтно-експлуатаційного управління Андрія КУЛИКА, протягом 2020 року комунальне підприємство продовжило осучаснювати каналізаційне насосне обладнання. Зокрема, в рамках довиконання заходів інвестиційних програм минулих років придбані, змонтовані та запущені в роботу сучасні насосні агрегати на чотирьох каналізаційно-насосних станціях №№ 3, 4, 13, 15, що забезпечило безперебійність та надійність роботи каналізаційних станцій.

Також протягом останніх років, з метою підвищення надійності роботи насосного обладнання і здійснення первинної механічної очистки стічних вод КП «Міськводоканал» переоснастило ряд КНС сучасними решітками з нержавіючої сталі в комплекті з пресами та шнеками. Це, своєю чергою, дало можливість максимально затримувати сміття в потоці стічних вод та зменшувати навантаження на насоси, запевнив директор КП «Міськводоканал» Анатолій САГАЧ.

Крім того, завдяки заходам інвестиційних програм поступово оновлювався й автопарк підприємства – був придбаний вантажний автомобіль JAC Х200 N35. Машина даного типу сприяє підвищенню ефективності та мобільності роботи основних підрозділів комунального підприємства, особливо, у випадку аварійних ситуацій, що вимагають термінового реагування.