Надрукувати
Перегляди: 802

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО доручив департаменту інфраструктури міста та директору КП «Шляхрембуд» опрацювати питання зміни плану ремонтних робіт дорожнього покриття на цей рік.

Як зауважив очільник міста, у зв'язку з несприятливими погодними умовами, що спостерігалися взимку, низка міських автошляхів зазнала суттєвих ушкоджень.

«Всі зараз бачать, яка ситуація на дорогах. Вона, на жаль, така не тільки в нашому місті, а й по всій країні, тому що погодні умови змінювалися дуже часто з мінуса на плюс, і ви бачите, що в цьому році у нас, як ніколи раніше, велика кількість доріг, які не проходили капітальний ремонт, у пошкодженому стані. Бачите, що відбувається на вул. Прокофьєва, біля футбольного центру «Барса», стан дорожнього покриття мостів також необхідно покращити. У зв'язку з цим ми переглянемо план, нам потрібно чітко розуміти те, по яких об'єктах розпочинати ремонт автошляхів», – сказав міський голова.

Олександр Лисенко доручив профільному структурному підрозділу та КП «Шляхрембуд» переглянути вже існуючий план ремонту доріг і надати пропозиції щодо вулиць, дороги на яких першочергово потребують відновлення.

Він зауважив, що пропозиції департамент та комунальне підприємство мають надати у найближчий термін, адже надалі план необхідно обговорити з міськими депутатами.

«Кожен знає, які є проблеми по дорогах на своїх округах. Будемо планувати початок ремонту доріг не просто ямковим ремонтом, а середнім поточним», – наголосив міський голова.

У свою чергу директор КП «Шляхрембуд» Олександр ВЕГЕРА, повідомив, що підприємство готове стати до роботи з настанням сприятливих для ремонту доріг погодних умов.