003.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час апаратної наради доручив профільним структурним підрозділам вжити заходів для обмеження руху транспортних засобів вул. Соборна та вул. Воскресенська.

«Вам треба готуватися до того, щоб складати акти на всіх підприємців, які там ведуть свій бізнес і не дивляться за територією навколо. Але вони можуть сказати, що ми в цьому не винні, бо тут їздять машини, ловіть машини і їх штрафуйте, тому що це вони розбили плитку, зруйнували все покриття, це вони руйнуються бордюрний камінь, і так далі. І вони будуть праві. Особливо це стосується території біля боларду», – звернувся міський голова до начальника управління «Інспекція з благоустрою м. Суми» Руслана ГОЛОПЬОРОВА.

Очільник Сум доручив директору департаменту інфраструктури міста Олександрові ЖУРБІ опрацювати питання ремонту боларду і ремонту огорожі: «Всі бачите, що відбувається – огорожу зрізали, заїжджають, болард не працює. І вулиця Воскресенська у нас вже не пішохідна, а проїзна. Я скажу так, – якщо буде колись рішення виконкому, то вона буде проїзною, а поки що вулиця Воскресенська – пішохідна. Відремонтуйте огорожу чи болард, щоб автомобілі не їздили».

Управлінню «Інспекція з благоустрою міста Суми» міський голова також доручив провести роботу серед представників бізнесу, які провадять підприємницьку діяльність на вул. Соборна та вул. Воскресенська з тим, аби територія навколо їх закладів була охайною.