Надрукувати
Перегляди: 1274

Виконавчий комітет ухвалив рішення «Про визначення виробників та виконавців комунальних послуг з постачання теплової енергії, гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення». 

Згідно з документом, для забезпечення споживачів Дирекції «Котельня Північного промвузла» АТ «Сумське НВО» безперебійною та якісною послугою з постачання гарячої води на міжопалювальний період 2021 року, надавачем послуги для них на цей період визначено ТОВ «Сумитеплоенерго».

«У минулому та позаминулому роках на території КППВ виникали проблеми з гарячим водопостачанням. Сьогоднішнє рішення дозволить не залишити споживачів у неопалювальний період без гарячої води», – зазначив Олександр ЛИСЕНКО.

ТОВ «Сумитеплоенерго» надаватиме послугу з централізованого постачання гарячої води на території обслуговування Дирекції «Котельня Північного промвузла» з 1 квітня до початку цьогорічного опалювального сезону.

Директор ТОВ «Сумитеплоенерго» Дмитро ВАСЮНІН розповів, що ухваленню рішення передували перемовини між представниками зацікавлених сторін. Оскільки йдеться про соціальну відповідальність, підприємство підтримало пропозицію очільника Сум, не зважаючи на те, що надання послуги з постачання гарячої води споживачам улітку є збитковим.

Сумчани розраховуватимуться напряму з надавачем послуги. Її вартість буде такою, яка визначена для споживачів ТОВ «Сумитеплоенерго», тобто меншою від тієї, яку сплачують абоненти КППВ. Дмитро Васюнін запевнив, що всі споживачі отримуватимуть послугу в повному обсязі та належної якості.