0012.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У КНП «Клінічна лікарня № 4» продовжували капітальний ремонт приміщень неврологічного відділення (вул. Металургів, 38).

У КНП «Клінічна лікарня №5» займались закупівлею комп’ютерного зрізного томографа (в хірургічний корпус №1), помпи для безперервного зондового годування, дефібрилятора.

Проводили капітальний ремонт пандусу, ганку, санвузла поліклініки, а також приміщень хірургічного корпусу, де надають медичну допомогу, хворим на коронавірус.

Займались виготовленням проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт одного ліфта в хірургічному корпусі, приміщень поліклініки на першому поверсі, кабінету комп’ютерної томографії та хірургічного відділення № 1 в хірургічному корпусі, приміщення операційної № 6 операційного блоку хірургічного корпусу, будівлі харчоблоку.

У КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» уклали договір на проведення капітального ремонту теплового пункту в підвальному поверсі (вул. Івана Сірка, 3). Отримали обладнання по ІТП.

Крім того, готували документи для проведення відкритих торгів щодо проведення капремонту двоповерхової будівлі стаціонару (вул. Троїцька, 28).

Разом із тим, продовжували роботи з енергоефективної термомодернізації (капітальний ремонт) будівлі стаціонару (вул. Троїцька, 28) за правилами Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО).

Ввели в експлуатацію рентгенівську діагностичну С-подібну систему «Symbol 5R9» та лазерну хірургічну систему М22.

Отримали і встановили укомплектований відеоендоскопічний комплекс, укомплектований лапароскопічний набір для хірургічних процедур, укомплектований цистоскоп, укомплектований LG 4 генератора Lotus Series 4.

Визначили переможців з виготовлення проєктно-кошторисної документації та уклали договори на проведення експертизи на об’єкти по капітальному ремонту вхідної групи та санвузла першого поверху (вул. І. Сірка, 3, вул. Праці, 3), вестибюля з сходовою клітиною (вул. Троїцька, 28), електрощитової з влаштуванням АВР та встановленням дизель-генератора (вул. Троїцька, 28).