Надрукувати
Перегляди: 567

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.

Йдеться про будинки за адресами: вул. СКД, 12 (заміна лічильників холодної та гарячої води в квартирі), вул. Заливна, 31Г (встановлення лічильників холодної та гарячої води в квартирі), пр-т М. Лушпи, 31 (заміна крана холодної води в квартирі, вул. Г. Кондратьєва, 19 (заміна кранів та стояків холодної та гарячої води в квартирі), вул. Металургів, 17 (заміна лічильника холодної води), вул. Горького, 5 (заміна труб холодної та гарячої води в квартирі), вул. Леваневського, 2 (встановлення лічильників холодної та гарячої води в квартирі), вул. Бельгійська, 18 (заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирі), вул. Першотравнева, 24 (заміна корінного крана холодної води в квартирі), вул. Нахімова, 21 (заміна труб холодної води в квартирі).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.