006.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради доручив профільному структурному підрозділу застосовувати конструктивний підхід ремонту тротуарних об'єктів у місті.

Як зауважив директор департаменту інфраструктури міста Олександр ЖУРБА, в минулому році розпочали ремонт тротуарів по пр-ту Курський і по вул. Металургів.

«У нас розроблена проєктно-кошторисна документація на ремонт тротуарів по вул. Леваневського (до вул. Привокзальна), вул. Троїцька і пр-ті М. Лушпи. На ці роботи необхідно близько 23 млн грн, тому ми будемо звертатись до членів профільної депутатської комісії, і якщо депутати виділять кошти, то працюватимемо на цих об'єктах», – сказав посадовець.

Натомість міський очільник повідомив, що в питанні ремонту тротуарів має бути конструктивний підхід: «Я вимагаю від вас не просто втілювати ініціативу, а конкретними справами вирішувати питання. Після перегляду розподілу коштів за результатами першого півріччя пріоритетом після ремонту ліфтів, будівництва полігону, буде ремонт доріг і тротуарів. Якщо ми ремонтуємо вул. Троїцька, то щоб це було завершено, беремо тротуарний об'єкт і завершуємо. Робити слід не ділянками, а повністю», – наголосив міський голова.

Зауважимо, наразі, за інформацією департаменту інфраструктури міста, роботи з облаштування тротуару тривають по вул. Р. Атаманюка та по вул. Троїцька. Цього року вже завершили ремонт пішохідної доріжки по вул. Металургів.