Надрукувати
Перегляди: 751

Управління охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У КНП «Клінічна лікарня № 4» продовжували капітальний ремонт приміщень неврологічного відділення (вул. Металургів, 38).

У КНП «Клінічна лікарня № 5» виконували капітальний ремонт ліфта та кабінету комп'ютерної томографії в хірургічному корпусі № 1, виготовили проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт приміщення операційної № 6 операційного блоку хірургічного корпусу № 1, та капітальний ремонт будівлі харчоблоку. Укладено договір на капітальний ремонт приміщення операційної № 6 операційного блоку хірургічного корпусу № 1.

У КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» завершили капітальний ремонт стаціонару, уклали договір на технічний нагляд на капітальний ремонт електрощитової з влаштування АВР та встановленням дизель-генератора, проводили роботи по поточному ремонту внутрішніх приміщень будівлі лікарні, проводили роботи з капітального ремонту вестибюля зі сходовою клітиною, продовжували роботи з облаштування теплопункту консультативно-діагностичного відділення № 2, продовжували роботу з капітального ремонту ліфтового господарства, продовжували капітальний ремонт внутрішніх мереж опалення, водопроводу та каналізації нового корпусу, продовжували заміну віконних блоків та поточний ремонт покрівлі в корпусі В-ІІ, уклали договір на підрядні роботи поточного ремонту кабінету невролога.

Також виконувалися роботи щодо встановлення платіжних терміналів самообслуговування на вул. Троїцька, 28, вул. І. Сірка, 3 та на вул. Праці, 3.

У КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» виконували проєктні роботи з реконструкції жіночої консультації із заміною ліфта пасажирського на лікарняний, завершили роботи та пройшли експертизу із заміни лікарняного ліфта в акушерському корпусі, виконали ремонтні роботи з капітального ремонту (утеплення будівлі) жіночої консультації, виконали проєктні роботи з капітального ремонту систем протипожежного захисту у складі системи блискавкозахисту акушерського корпусу, розпочали підготовку до початку виконання робіт із реконструкції теплового пункту, мереж водо- та електропостачання.