007.jpg

Управління охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У КНП «Клінічна лікарня № 4» продовжувався капітальний ремонт приміщень неврологічного відділення.

У КНП «Клінічна лікарня № 5» продовжувалося виконання робіт з капітального ремонту ліфта в хірургічному корпусі № 1, з капітального ремонту кабінету комп’ютерної томографії хірургічного корпусу № 1.

Проводилася підготовка до виконання робіт з капітального ремонту хірургічного відділення № 1 у хірургічному корпусі № 1.

Готувалися до капітального ремонту приміщення операційної № 6 операційного блоку хірургічного корпусу № 1 та до капітального ремонту будівлі харчоблоку, ліфта у харчоблоці.

Розпочато роботи з капітального ремонту приміщення операційної № 6 операційного блоку хірургічного корпусу № 1.

У КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» продовжувався капітальний ремонт будівлі стаціонару, вестибюля з сходовою клітиною, поточний ремонт внутрішніх приміщень, капітальний ремонт ліфтового господарства, капітальний ремонт клініко-діагностичної лабораторії.

Завершено поточний ремонт кабінету невролога КНП «Дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди» по вул. І.Сірка, 3.

Продовжувалися підрядні роботи з капітального ремонту системи централізованої подачі кисню (з встановленням кріоциліндрів) в новому корпусі КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди», виконувалися роботи за завданням «Платіжні термінали самообслуговування (машини для обробки даних)», готувалися до поточного ремонту, благоустрою території лікувального закладу.

У КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» очікувавалися акти на оплату послуг за завданням «Реконструкція будівлі жіночої консультації із заміною ліфта пасажирського на лікарняний».

Готувалися до капітального ремонту (заміни) лікарняного ліфтів акушерського, капітального ремонтц (утеплення) будівлі жіночої консультації та систем протипожежного захисту у складі системи блисковкозахисту корпусу акушерського корпусу.

Тривала підготовка до початку виконання робіт із реконструкції теплового пункту, мереж водопостачааня та системи електропостачання.