0012.jpg

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.

Йдеться про будинки за адресами: вул. Охтирська,19/1 (заміна труб холодної та гарячої води в квартирі, вул. Зеленко, 5, вул. Зеленко, 12, вул. СКД, 21 (заміна рушникопідсушувача в квартирах), вул. Римського-Корсакова, 22 (заміна корінного крана в квартирі), вул. Л. Бикова, 2/1 (заміна рушникопідсушувача в квартирі), вул. Холодногірська, 33/1 (заміна корінного крана в квартирі), вул. Заливна, 1 (встановлення лічильника холодної води в квартирі), вул. Горького, 25 (заміна труб холодної води в квартирі), вул. Новомістенська, 23 (заміна корінного крана ГВП в квартирі), вул. Засумська, 12Г (заміна стояків та лічильників гарячої та холодної води в квартирі, вул. Ярослава Мудрого, 57 (встановлення лічильників гарячої та холодної води в квартирах).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.