006.jpg

Управління охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи. 

У КНП «Клінічна лікарня № 4» продовжувався капітальний ремонт приміщень неврологічного відділення.

У КНП «Клінічна лікарня № 5» продовжувався капітальний ремонт кабінету комп’ютерної томографії хірургічного корпусу № 1 та капітальний ремонт ліфта в хірургічному корпусі № 1.

Проводилася підготовка до виконання робіт з капітального ремонту хірургічного відділення № 1 у хірургічному корпусі № 1.

Готувалися до капітального ремонту приміщення операційної № 6 операційного блоку хірургічного корпусу № 1 та до капітального ремонту будівлі харчоблоку, ліфта у харчоблоці.

Продовжувалися роботи з капітального ремонту приміщення операційної № 6 операційного блоку хірургічного корпусу № 1.

У КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» продовжувався капітальний ремонт будівлі стаціонару, вестибюля з сходовою клітиною, поточний ремонт внутрішніх приміщень, капітальний ремонт ліфтового господарства, капітальний ремонт клініко-діагностичної лабораторії.

Продовжувалися роботи з капітального ремонту системи централізованої подачі кисню (з встановленням кріоциліндрів) в новому корпусі КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди», виконувалися роботи за завданням «Платіжні термінали самообслуговування (машини для обробки даних)», готувалися до поточного ремонту, благоустрою території лікувального закладу.

У КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» завершилася експертиза заміненого лікарняного ліфта в акушерському корпусі, оголошено тендер на проведення робіт з капітального ремонту (утеплення) будівлі жіночої консультації.

Виконані проєктні роботи за завданням «Капітальний ремонт систем протипожежного захисту у складі системи блискавкозахисту акушерського корпусу».

Тривала підготовка до реконструкції теплового пункту, реконструкції мереж водопостачання та електропостачання.

Продовжувався капітальний ремонт з улаштуванням вентиляції в операційному блоці акушерського відділення.