005.jpg

На цьому керманич Сум наголосив під час щопонеділкової апаратної 25 квітня.


«Якщо є графік виконання договірних відносин, то його потрібно дотримуватися. Зокрема, мова йде про курсування маршрутних таксі по місту до 22.00. Про це міська рада наголошувала неодноразово. Напередодні конкурсу ми можемо впевнено сказати, що до тих перевізників, які безвідповідально ставилися до договірних умов, будуть вжиті відповідні заходи», – сказав Олександр ЛИСЕНКО.

За дорученням міського голови, відділі логістики та зв’язку в найближчий час має підготувати графік перевірок дотримання договірних умов кожним із перевізників. Фахівці відділу проінспектують, на яких вулицях обласного центру маршрутні таксі не курсують у ранковий та вечірній час, якщо курсують, то в якій кількості і в якому стані перебувають транспортні засоби. На конкурсі ж за бальною системою переможе той перевізник, до якого буде найменше зауважень.

Олександр Лисенко вкотре підкреслив, що ті вимоги, які міська рада висуває до перевізників, є елементарними. Адже в першу чергу мова йде про безпеку громадян. Для цього потрібно, щоб всі автомобілі, які виходять на рейси були справними та в належному стані.