001.jpg

Управління охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У КНП «Клінічна лікарня № 5» продовжували капітальні ремонти ліфтів у хірургічному корпусі та операційної № 6. Продовжується підготовка до капітального ремонту хірургічного відділення № 1 та системи киснепостачання у відділеннях хірургічного корпусу, які надають допомогу хворим із COVID-19. Тривають роботи по капітальному ремонту приміщення операційної № 6 операційного блоку хірургічного корпусу № 1.

У КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» капітально ремонтували двоповерхову будівлю стаціонару, проводили підготовчі роботи до капітального ремонту клініко-діагностичної лабораторії, території (вул. Троїцька, 28), впровадження системи моніторингу енергоресурсів будівель КНП (вул. Троїцька, 28, вул. Івана Сірка, 3). Укладено договір на поставку обладнання для анестезії та реанімації.

У КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» продовжувалася реконструкція будівлі жіночої консультації із заміною ліфта пасажирського на лікарняний, теплового пункту, мереж електро- та водопостачання.

У КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона» виконуються роботи по капітальному ремонту будівель медзакладу з утепленням стін, покрівлі, заміною покриття та системи опалення.