005.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО розповів про роботу транспортної системи протягом минулого тижня.

Першочергово він зазначив, що постійно ведеться робота з перевізниками щодо збільшення кількості транспортних засобів на маршрутах та подовження їхньої роботи до 20:00.

Протягом минулого тижня працювала менша чисельність міського транспорту, ніж до 24 лютого. На маршрутах, які обслуговуються приватними перевізниками, дещо збільшилась кількість автобусів. Ситуація з роботою КП «Електроавтотранс» стабільна – на маршрутах працюють і тролейбуси, і комунальні автобуси. Робота останніх стала можливою завдяки налагодженню постачання паливно-мастильних матеріалів до комунального підприємства.

Окрім того, фахівці КП «Електроавтотранс» спільно зі службою гарантійної підтримки постачальника нових тролейбусів провели обслуговування та ремонт шести тролейбусів. З понеділка, 6 червня, на маршрути виїжджають усі 19 тролейбусів, які мають можливість рухатися за допомогою автономного ходу. Також власними силами КП були відновлені два автобуси, які зазнали пошкоджень під час проведення евакуації мирного населення.

Проводяться підготовчі роботи та закупка комплектуючих для відновлення контактної мережі.