002.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про роботу міської транспортної системи минулого тижня.

Посадовець повідомив, що тривали перевірки роботи приватного громадського транспорту у вечірній час. У середу, 15 червня, з 19:00 до 20:00 був здійснений контроль у напрямку вул. Петропавлівська. Зафіксовано відсутність автобусів на маршрутах № 1, № 15, № 52 (ТОВ «Сумипастранс»). У четвер, 16 червня, перевірили курсування транспорту вул. Металургів. З перевізниками проведена відповідна робота. Цього тижня також відбуватимуться подібні перевірки.

За словами Сергія Яковенка, спостерігається позитивна динаміка збільшення кількісті транспортних засобів на маршрутах, які обслуговують приватні перевізники.

Тим часом КП «Електроавтотранс» тримає сталий випуск тролейбусів та автобусів, рух комунального транспорту здійснюється згідно графіка. Залишається складною ситуація з дизельним пальним.

Нагадаємо, відсьогодні, у зв’язку зі зміною тривалості комендантської години, в Сумах подовжується час роботи громадського транспорту.зв’язку зі зміною тривалості комендантської години, в Сумах подовжується час роботи громадського транспорту.