Надрукувати
Перегляди: 745

Для надійної роботи насосних станцій і безперебійного перекачування стічних вод, працівники КП «Міськводоканал» оперативно ліквідують аварії та оновлюють обладнання на об’єктах і мережах каналізаційної системи.

Днями працівники каналізаційного господарства усунули порив напірного колектора діаметром 900 мм в розподільчій камері другої насосної станції, що забезпечує перекачку стічних вод з житлових масивів Курського мікрорайону, вул. Металургів та усієї центральної частини міста.

Разом з цим було замінено застарілу запірну арматуру на першій каналізаційній насосній станції. Замість непридатного до використання запірного обладнання встановили сучасну шиберно-ножову засувку А класу, що значно підвищить надійність водовідведення будинків на вул. Троїцька, вул. Новомістенська, вул. Привокзальна, вул. Леваневського, вул. Героїв Сумщини, пр-ті Шевченка.

Для забезпечення стабільного процесу очищення стічних вод на третій та шостій каналізаційних станціях було виконано очищення лотків в грабельних приміщеннях, а на першій – здійснено заміну насосного обладнання.

Окрім виконання аварійних та планових відновлювальних робіт, працівники каналізаційного господарства дбають про порядок і готуються до опалювального сезону. Так, на територіях усіх каналізаційних насосних станцій триває прибирання та косіння трави, здійснюється заготівля дров.