Надрукувати
Перегляди: 1350

Підприємці Сумської міської територіальної громади, які постраждали внаслідок війни, можуть отримати фінансову підтримку з обласного бюджету Сумської області.

Про це повідомили у Департаменті забезпечення ресурсних платежів.

Комунальна установа «Сумський обласний фонд підтримки підприємництва» Сумської обласної ради приймає заявки на одержання фінансової підтримки відповідно до Порядку надання допомоги суб’єктам господарювання, що постраждали внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру коштом резервного фонду обласного бюджету.

Розмір допомоги одному підприємцю становить не більше 50% розміру завданих збитків, але у будь-якому випадку не більше 50 тисяч гривень.

Фізична особа-підприємець або суб’єкт господарювання - юридична особа складає заяву відповідно до затвердженої форми у паперовому форматі, яка підписується власноруч керівником або уповноваженою особою та скріплюється печаткою (за наявності).

До заяви додаються документи:

Скановані заяву та документи потрібно надіслати на поштову скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Кінцевий термін подання заяв - 29 липня.

Отримати довідку та роз’яснення можна за телефоном (066)8491307.

Детальніше ознайомитися з порядком надання допомоги